Początek play-off
W piątkowy wieczór hokeiści Zagłębia rozpoczną walkę w play-off.
Zespół z Sosnowca nad morze wyjeżdża już w czwartek przed południem, by na spokojnie przygotować się do meczu.
W sezonie zasadniczym Zagłębie tylko raz wygrało ze Stoczniowcem (25 listopada 2008), w pozostałych pojedynkach górą był zespół z Pomorza.
Pierwsze dwa spotkania zostaną rozegrane w Gdańsku (piątek i sobota).
Zagłębie Sosnowiec (hokej)
Było Jest I Zawsze Będzie Zagłębie
![]() |
|
Szczęśliwy piątek trzynastego
Wielką radość swoim kibicom sprawili hokeiści Zagłębia. W pierwszym spotkaniu w Gdańsku podopieczni Jana Vavrecki wygrali po karnych. W regulaminowym czasie oba zespoły strzeliły po trzy gole, dogrywka nie przyniosła rozstrzygnięcia i zwycięzcę musiały wyłonić karne. W nich lepsi okazali się sosnowiczanie, którzy dwukrotnie pokonali Przemysława Odrobnego(Tomasz Jaworski skapitulował raz, po strzale Milana Furo). Decydującego o zwycięstwie gola zdobył w ostatniej serii Michał Vazan, który dzisiaj oficjalnie zadebiutował w barwach Zagłębia. Rewanż jutro o 18:00. Stoczniowiec Gdańsk - Zagłębie Sosnowiec 3:4 (1:1,1:1,1:1,K-1:2) Zwycięstwo oby tak dalej ![]() Ostatnio edytowano Pt, 13 lutego 2009, 22:29 przez Rafał Dybich, łącznie edytowano 1 raz
Było Jest I Zawsze Będzie Zagłębie
![]() |
|
pierwszy krok po zwycięstwo zrobiony oby tak dalej:)
KREW JEST POTRZEBNA CODZIENNIE, W DUŻYCH ILOŚCIACH, PONIEWAŻ JEST BEZCENNYM LEKIEM, KTÓREGO NIE DA SIĘ WYTWORZYĆ SYNTETYCZNIE. TY TEZ MOŻESZ POMÓĆ!!! ODDAJ KREW!!!
|
|
SUPER!!!!
Jesteśmy dalej w grze!!! |
|
Yeah jutro o tej samej porze kolejny mecz ze stocznią... oby był REPLAY
|
|
mam nadzieje ze jutro obędzie sie bez karnych:) i wygramy różnicą 2 bramek
![]() KREW JEST POTRZEBNA CODZIENNIE, W DUŻYCH ILOŚCIACH, PONIEWAŻ JEST BEZCENNYM LEKIEM, KTÓREGO NIE DA SIĘ WYTWORZYĆ SYNTETYCZNIE. TY TEZ MOŻESZ POMÓĆ!!! ODDAJ KREW!!!
|
|
![]()
Siedzę sobie wczoraj w Krakowie w mieszkaniu u znajomych, sączę piwko i myślę bez wiary: 'sprawdzę wynik, może nie było blamażu'. No i jaka miła niespodzianka.
![]() |
druga tercja wynik bez zmian 1:0 do Stoczniowca ale jeszcze jest 3 tercja w której mam nadzieje strzelimy:)
KREW JEST POTRZEBNA CODZIENNIE, W DUŻYCH ILOŚCIACH, PONIEWAŻ JEST BEZCENNYM LEKIEM, KTÓREGO NIE DA SIĘ WYTWORZYĆ SYNTETYCZNIE. TY TEZ MOŻESZ POMÓĆ!!! ODDAJ KREW!!!
|
|
![]()
Już w sumie po meczu, szkoda. 0:2 Szkoda, że nie dam rady iść na Zimowy we wtorek...
|
i po meczu 0:2, ale i tak dobrze że wyrwaliśmy jedno zwycięstwo w Gdańsku. Przed Play-OFF zdawało mi się że już Zagłębie jest skazane a tu walczy dalej... i co najważniejsze ma szanse.
|
|