Strona 1 z 1

Poprawki

PostNapisane: Pt, 14 listopada 2008, 21:22
przez Tadeusz NOWAK
Czy komentaż już wysłany w zakładce aktualności nie mozna poprawiać błędów? Oporne to do obsługi...no ale może sie przyzwyczaję

Re: Poprawki

PostNapisane: N, 12 kwietnia 2009, 15:19
przez Michał Dąbrowski
Po dodaniu obrazka świątecznego u mnie rozłazi się strona. Czy u kogoś jest ten sam problem? Mam rozdzielczość ekranu 1024 na 768.

Re: Poprawki

PostNapisane: N, 12 kwietnia 2009, 15:26
przez Piotr Bielecki
Zmniejszyłem go - teraz powinno być OK

Re: Poprawki

PostNapisane: N, 12 kwietnia 2009, 15:41
przez Michał Dąbrowski
Dzięki Piotrek. Jednak jak byś mógł to zmniejsz go jeszcze odrobinkę. ;) Monitory 17 calowe CTR jeszcze są w użyciu!

Re: Poprawki

PostNapisane: Pt, 8 maja 2009, 15:26
przez Adrian Rak
Prośba do moderatorów. Czy da się zrobić tak by otwierając link który został zamieszczony na forum otwierał się on w nowym okienku. Jest to w zasadzie jedyne forum na którym jestem zalogowany gdzie nowy link otwiera sie na tym samym co forum.
Z góry dzięki za poprawkę lub wskazanie miejsce gdzie to można zmienić.

Re: Poprawki

PostNapisane: Pt, 8 maja 2009, 17:14
przez Marcin Gola
Adrian Rak napisał(a):Prośba do moderatorów. Czy da się zrobić tak by otwierając link który został zamieszczony na forum otwierał się on w nowym okienku. Jest to w zasadzie jedyne forum na którym jestem zalogowany gdzie nowy link otwiera sie na tym samym co forum.
Z góry dzięki za poprawkę lub wskazanie miejsce gdzie to można zmienić.

Ja już sie przyzwyczaiłem i polecam innym tę metodę. Zarówno w IE jak i w FF najlepiej klikać scroll'em i wówczas linki otwierają się na nowej karcie ;) (no chyba że ktoś używa pad'a w lapku :arrow: Lipa)

Re: Poprawki

PostNapisane: N, 12 lipca 2009, 00:36
przez Leszek Maszczyk
Adrian Rak napisał(a):Prośba do moderatorów. Czy da się zrobić tak by otwierając link który został zamieszczony na forum otwierał się on w nowym okienku. Jest to w zasadzie jedyne forum na którym jestem zalogowany gdzie nowy link otwiera sie na tym samym co forum.
Z góry dzięki za poprawkę lub wskazanie miejsce gdzie to można zmienić.


Żeby to zmienić, trzeba lekko zmodyfikować skrypt forum (mod nazywa się Prime links, mogę podesłać).