Poprawki

Dotyczy zarówno strony internetowej jak i forum dyskusyjnego

Posty: 5
Dołączył(a): Wt, 11 listopada 2008, 13:10
Lokalizacja: SOSNOWIEC - Zagórze
PostNapisane: Pt, 14 listopada 2008, 21:22
Czy komentaż już wysłany w zakładce aktualności nie mozna poprawiać błędów? Oporne to do obsługi...no ale może sie przyzwyczaję
Avatar użytkownika
Posty: 696
Dołączył(a): Cz, 14 sierpnia 2008, 22:30
PostNapisane: N, 12 kwietnia 2009, 15:19
Po dodaniu obrazka świątecznego u mnie rozłazi się strona. Czy u kogoś jest ten sam problem? Mam rozdzielczość ekranu 1024 na 768.
Avatar użytkownika
Administrator
Posty: 5899
Dołączył(a): Wt, 3 czerwca 2008, 22:42
Lokalizacja: Sosnowiec
PostNapisane: N, 12 kwietnia 2009, 15:26
Zmniejszyłem go - teraz powinno być OK
Avatar użytkownika
Posty: 696
Dołączył(a): Cz, 14 sierpnia 2008, 22:30
PostNapisane: N, 12 kwietnia 2009, 15:41
Dzięki Piotrek. Jednak jak byś mógł to zmniejsz go jeszcze odrobinkę. ;) Monitory 17 calowe CTR jeszcze są w użyciu!
Avatar użytkownika
Posty: 205
Dołączył(a): Pn, 3 listopada 2008, 14:30
Lokalizacja: Czeladź
PostNapisane: Pt, 8 maja 2009, 15:26
Prośba do moderatorów. Czy da się zrobić tak by otwierając link który został zamieszczony na forum otwierał się on w nowym okienku. Jest to w zasadzie jedyne forum na którym jestem zalogowany gdzie nowy link otwiera sie na tym samym co forum.
Z góry dzięki za poprawkę lub wskazanie miejsce gdzie to można zmienić.
Avatar użytkownika
Posty: 202
Dołączył(a): Cz, 18 września 2008, 15:52
Lokalizacja: 50.279 °N, 19.120 °E
PostNapisane: Pt, 8 maja 2009, 17:14
Adrian Rak napisał(a):Prośba do moderatorów. Czy da się zrobić tak by otwierając link który został zamieszczony na forum otwierał się on w nowym okienku. Jest to w zasadzie jedyne forum na którym jestem zalogowany gdzie nowy link otwiera sie na tym samym co forum.
Z góry dzięki za poprawkę lub wskazanie miejsce gdzie to można zmienić.

Ja już sie przyzwyczaiłem i polecam innym tę metodę. Zarówno w IE jak i w FF najlepiej klikać scroll'em i wówczas linki otwierają się na nowej karcie ;) (no chyba że ktoś używa pad'a w lapku :arrow: Lipa)

Posty: 315
Dołączył(a): Cz, 12 lutego 2009, 14:57
Lokalizacja: DG - Gołonóg
PostNapisane: N, 12 lipca 2009, 00:36
Adrian Rak napisał(a):Prośba do moderatorów. Czy da się zrobić tak by otwierając link który został zamieszczony na forum otwierał się on w nowym okienku. Jest to w zasadzie jedyne forum na którym jestem zalogowany gdzie nowy link otwiera sie na tym samym co forum.
Z góry dzięki za poprawkę lub wskazanie miejsce gdzie to można zmienić.


Żeby to zmienić, trzeba lekko zmodyfikować skrypt forum (mod nazywa się Prime links, mogę podesłać).

Powrót do Uwagi i sprawy dotyczące serwisu internetowego

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron