[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 993: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 993: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
Forum mieszkańców Zagłębia Dąbrowskiego • Zobacz temat - Poprawki

Poprawki

Dotyczy zarówno strony internetowej jak i forum dyskusyjnego

Posty: 5
Dołączył(a): Wt, 11 listopada 2008, 13:10
Lokalizacja: SOSNOWIEC - Zagórze
PostNapisane: Pt, 14 listopada 2008, 21:22
Czy komentaż już wysłany w zakładce aktualności nie mozna poprawiać błędów? Oporne to do obsługi...no ale może sie przyzwyczaję
Avatar użytkownika
Posty: 696
Dołączył(a): Cz, 14 sierpnia 2008, 22:30
PostNapisane: N, 12 kwietnia 2009, 15:19
Po dodaniu obrazka świątecznego u mnie rozłazi się strona. Czy u kogoś jest ten sam problem? Mam rozdzielczość ekranu 1024 na 768.
Avatar użytkownika
Administrator
Posty: 5899
Dołączył(a): Wt, 3 czerwca 2008, 22:42
Lokalizacja: Sosnowiec
PostNapisane: N, 12 kwietnia 2009, 15:26
Zmniejszyłem go - teraz powinno być OK
Avatar użytkownika
Posty: 696
Dołączył(a): Cz, 14 sierpnia 2008, 22:30
PostNapisane: N, 12 kwietnia 2009, 15:41
Dzięki Piotrek. Jednak jak byś mógł to zmniejsz go jeszcze odrobinkę. ;) Monitory 17 calowe CTR jeszcze są w użyciu!
Avatar użytkownika
Posty: 205
Dołączył(a): Pn, 3 listopada 2008, 14:30
Lokalizacja: Czeladź
PostNapisane: Pt, 8 maja 2009, 15:26
Prośba do moderatorów. Czy da się zrobić tak by otwierając link który został zamieszczony na forum otwierał się on w nowym okienku. Jest to w zasadzie jedyne forum na którym jestem zalogowany gdzie nowy link otwiera sie na tym samym co forum.
Z góry dzięki za poprawkę lub wskazanie miejsce gdzie to można zmienić.
Avatar użytkownika
Posty: 202
Dołączył(a): Cz, 18 września 2008, 15:52
Lokalizacja: 50.279 °N, 19.120 °E
PostNapisane: Pt, 8 maja 2009, 17:14
Adrian Rak napisał(a):Prośba do moderatorów. Czy da się zrobić tak by otwierając link który został zamieszczony na forum otwierał się on w nowym okienku. Jest to w zasadzie jedyne forum na którym jestem zalogowany gdzie nowy link otwiera sie na tym samym co forum.
Z góry dzięki za poprawkę lub wskazanie miejsce gdzie to można zmienić.

Ja już sie przyzwyczaiłem i polecam innym tę metodę. Zarówno w IE jak i w FF najlepiej klikać scroll'em i wówczas linki otwierają się na nowej karcie ;) (no chyba że ktoś używa pad'a w lapku :arrow: Lipa)

Posty: 315
Dołączył(a): Cz, 12 lutego 2009, 14:57
Lokalizacja: DG - Gołonóg
PostNapisane: N, 12 lipca 2009, 00:36
Adrian Rak napisał(a):Prośba do moderatorów. Czy da się zrobić tak by otwierając link który został zamieszczony na forum otwierał się on w nowym okienku. Jest to w zasadzie jedyne forum na którym jestem zalogowany gdzie nowy link otwiera sie na tym samym co forum.
Z góry dzięki za poprawkę lub wskazanie miejsce gdzie to można zmienić.


Żeby to zmienić, trzeba lekko zmodyfikować skrypt forum (mod nazywa się Prime links, mogę podesłać).

Powrót do Uwagi i sprawy dotyczące serwisu internetowego

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron