Porządek na forum

Dotyczy zarówno strony internetowej jak i forum dyskusyjnego
Avatar użytkownika
Administrator
Posty: 5899
Dołączył(a): Wt, 3 czerwca 2008, 22:42
Lokalizacja: Sosnowiec
PostNapisane: Cz, 27 sierpnia 2009, 18:40
UWAGA DO ZAKŁADAJĄCYCH NOWY TEMAT
Prosze wszystkich, którzy zakładają nowy temat o sprecyzowanie treści jego tytułu w sposób odzwierciedlający jego treść

temat typu:
- wrocław (ale o co chodzi?)
- fajna strona (dużo jest fajnych stron)

niewiele mówią osobie, która przegląda forum...

w przypadkach zastrzegam sobie prawo do zmiany treści tematu (tak - to jest dyktatura :P)

Posty: 315
Dołączył(a): Cz, 12 lutego 2009, 14:57
Lokalizacja: DG - Gołonóg
PostNapisane: Cz, 27 sierpnia 2009, 21:38
Drogi dyktatorze :)
To ja mam małą prośbę (zresztą już chyba kiedyś o tym pisałem, ale bez efektu) - a w sumie można to podciągnąć pod porządek :mrgreen: - chodzi o otwieranie zewnętrznych linków w nowej karcie/nowym oknie.
Avatar użytkownika
Posty: 2832
Dołączył(a): Śr, 4 czerwca 2008, 22:20
Lokalizacja: Środula
PostNapisane: Cz, 27 sierpnia 2009, 22:01
Piotr Bielecki napisał(a):- wrocław (ale o co chodzi?)


Może o fanów Śląska ;)
Forum mieszkańców Środuli - http://www.forum-srodula.pl
Avatar użytkownika
Administrator
Posty: 5899
Dołączył(a): Wt, 3 czerwca 2008, 22:42
Lokalizacja: Sosnowiec
PostNapisane: Cz, 27 sierpnia 2009, 23:22
Leszek Maszczyk napisał(a):Drogi dyktatorze :)
To ja mam małą prośbę (zresztą już chyba kiedyś o tym pisałem, ale bez efektu) - a w sumie można to podciągnąć pod porządek :mrgreen: - chodzi o otwieranie zewnętrznych linków w nowej karcie/nowym oknie.

Przyznam, że w ustawieniach forum nie znalazłem takiego ustawienia...
Natomiast można nacisnąć link trzymając ctrl i się otworzy w nowej karcie ;)

Posty: 315
Dołączył(a): Cz, 12 lutego 2009, 14:57
Lokalizacja: DG - Gołonóg
PostNapisane: Cz, 27 sierpnia 2009, 23:27
Że kliknąć z Ctrl można to ja wiem, tylko zawsze sobie o tym przypominam, jak mi się nowa strona ładuje :mrgreen:

W ustawieniach tego nie znajdziesz, trzeba zrobić edycję pliku functions_content.php: http://phpbb3.pl/viewtopic.php?p=9750#p9750

Najprościej użyć Notepad++

Posty: 315
Dołączył(a): Cz, 12 lutego 2009, 14:57
Lokalizacja: DG - Gołonóg
PostNapisane: Cz, 27 sierpnia 2009, 23:28
Ja używałem tej modyfikacji - nie pamiętam, czy to to samo, o czym pisałem wyżej ;)
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 9&t=875585

Edit: trochę inaczej, ale równie prosto :mrgreen:

Powrót do Uwagi i sprawy dotyczące serwisu internetowego

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron