[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 993: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 993: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.
Forum mieszkańców Zagłębia Dąbrowskiego • Zobacz temat - Sosnowiec - Pałac Wilhelma Schoena

Sosnowiec - Pałac Wilhelma Schoena

Avatar użytkownika
Posty: 2439
Dołączył(a): Śr, 4 czerwca 2008, 19:42
Lokalizacja: Będzin
PostNapisane: Śr, 23 czerwca 2010, 20:21
wiesz co - postawić coś to kupa wysiłku nie lepiej zrobić wysypisko (przepr. składowisko) odpadów dla Silesii? ;)

w każdym razie taki zabytek to generalnie problem
trzeba coś przy nim robić
mieć jakiś pomysł

a tak...
nic nie będzie :)

Posty: 5231
Dołączył(a): Cz, 5 czerwca 2008, 10:51
Lokalizacja: Sosnowiec
PostNapisane: Śr, 23 czerwca 2010, 21:57
Czy ktoś kto to umie może rozdzielić ten temat na dwa skoro są tu dwa różne obiekty opisywane ?

Podział powinien nastąpić od wpisu Artura:

Re: Sosnowiec - Pałac Schoena

Post przez Artur Żak » Śr lut 03, 2010 9:20 pm

Pałac ruiną


na:

1 Sosnowiec - Pałac Schoena (Muzeum)

2 Sosnowiec - Pałac Wilhelma Schoena

To dwa różne pałace i jeden z nich na szczęście stoi

Do tematu ze spalonym pałacem Wilhelma dorzucę wcześniej zrobione zdjęcia, jak wyglądał
kiedy szczęśliwie i spokojnie niszczał, przed tą sprzedażą która jak widać była wyrokiem śmierci :(

Posty: 315
Dołączył(a): Cz, 12 lutego 2009, 14:57
Lokalizacja: DG - Gołonóg
PostNapisane: Cz, 24 czerwca 2010, 14:06
Darku, Ty jako moderator masz taką możliwość (na dole po lewej powinieneś mieć narzędzia wątku, w tym dzielenie).

Posty: 5231
Dołączył(a): Cz, 5 czerwca 2008, 10:51
Lokalizacja: Sosnowiec
PostNapisane: Cz, 24 czerwca 2010, 17:43
Dzięki za podpowiedź ale tam nie ma takich narzędzi :(
Dzielenie jest w całkiem innym miejscu
Próbowałem wg poleceń ale tylko namieszałem ;)
Zaznaczyłem zgodnie z poleceniem wszystkie posty które chciałem wydzielić, ale zapamiętało tylko te z drugiej strony :(
Już lepiej niech to kto inny zrobi :)

Powrót do Zamki, dwory i pałace

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron