http://www.demotywatory.pl/komentarze/2816#komentarze
![]()
Świetne
![]() Zgoda autora ? Cytowanie źródła ? |
|
|
oj będziemy się przyglądali sprawie i to bardzo dokładnie
|
|
O ile się nie skończy tylko na rozmowach, jak wiele innych.
Na początku bardzo się ucieszyłem z tej wiadomości. Ale nasuwa się też pytanie: co z tramwajami? Z pomiędzy linijek wypowiedzi Barana wyciągnąć można, że ten pragnie, aby pozostałe tatajki podzieliły los ś.p. 25. Mam tylko nadzieję, że Podraza i Górski powiedzą zdecydowane NIE. |
|
coponiektórzy pragną żeby wszystko wokół podzieliło los tramwaju nr 25
i wtedy zapanuje wreszcie przysłowiowy urzędniczy święty spokój nic nie będzie, niczym nie będzie się trzeba zajmować, nikt nie będzie się czepiał o nic - i będzie można w spokoju pędzić swój urzędniczy spokojny żywot czyż nie każdy chce mieć fajną, spokojną pracę/płacę, bez problemów, bez zgrzytów ![]() bo w Będzinie wszystko jest problemem - np to że miasto to leży na skrzyżowaniu szlaków komunikacyjnych (toż to tragedia po prostu i przekleństwo, i o tym się właśnie przekonaliśmy to że ma zabytki które trzeba chować przed konserwatorami, żeby nie trzeba było przy nich czegoś jeszcze robić, szukać finansowań (no co możemy zrobić jak nie ma pieniędzy ![]() a niedajboże komunikacja będzie działała i ludzie dowiedzą się o atrakcjach... toż to się zwalą do Będzina turyści i dopiero będą problemy |
|
![]()
Dołączył(a): Cz, 14 sierpnia 2008, 22:31 Lokalizacja: Sosnowiec - Zagórze Pekin |
a może utworzą Tramwaje Zagłębiowskie?
i KZK ZD? ![]() |
Już sama nazwa KZK źle wróży. Najlepiej, gdyby to do miast należało, co sprawdza się w innych aglomeracjach.. Ale u nas jak wiadomo bez sensu by było, żeby każde miast organizowało własną komunikację. Aczkolwiek ja jestem za utworzeniem niezależnej komunikacji na naszym terenie.
|
|
I z innej beczki:
![]() |
|
Powrót do Gospodarka i inwestycje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość